De lift staat stil en de minder mobiele bewoners zitten opgesloten in hun huis. De lifthulp en de noodlift bieden uitkomst. Zeer snelle levering mogelijk bij spoed.

Evacuatieexpert.nl biedt de helpende hand bij liftuitval en liftstilstand. Onze ervaren traphulp / lifthulp zorgt ervoor dat de overlast en hinder zo klein mogelijk is.

Indien gewenst kunnen mensen met behulp van de noodklimmer/noodlift eenvoudig en veilig omhoog en omlaag gebracht worden.

Alle dagelijkse dingen kunnen gewoon doorgaan. Bezoek aan de dokter, dagbesteding, boodschap doen, de post halen, op bezoek gaan en bezoek ontvangen.

Maar onze traphulp / lifthulp kan en doet meer. De post halen, een kleine boodschap doen, de boodschappen naar boven brengen, zelfs de hond uitlaten behoort tot de mogelijkheid.

Noodlift / noodklimmer

Onze nood-trapklimmers worden aangedreven met een accu en kunnen bij stroomuitval gewoon hun taak uitvoeren.

De Antano LG Evacu plus EL. U neemt plaats alsof u in uw eigen stoel zit. Met behulp van de twee rubberbanden aan de achterzijde klimt de noodklimmer / noodlift rustig over de kanten van de trap omhoog of glijdt u rustig naar beneden.

Beneden staat er indien gewenst een leen rollator klaar om u in staat te stellen om zelf de post te halen of om gewoon even een frisse neus te kunnen halen.

Geen overstap. U hoeft niet over te stappen onderweg. Ideaal voor die personen die slechter ter been zijn of rolstoel afhankelijk zijn.

Geen montage in en aan het pand. De mobiele noodklimmers werken op elke trap. Er hoeven geen rails e.d. gemonteerd te worden. Het enige wat wij achterlaten zijn tevreden klanten.

Vertrouwde omgeving. Gewoon thuis kunnen zijn en de eigen dingen kunnen doen, ook als de lift het niet doet.

Direct inzetbare noodlift / noodklimmer

Onze medewerker brengt de noodlift/noodklimmer en deze is direct inzetbaar. U kunt de noodklimmer huren met bediener maar ook gebruiken met een eigen bediener van uw organisatie. De noodlift / noodklimmer wordt dan geleverd en uw personeel krijgt uitleg over de werking van de noodklimmer.

Rolstoel trap op

Rolstoel trap open af. ook daarvoor bestaan er noodlift / noodklimmers.

Onze LG2004 is geschikt om (transport)rolstoelen trap op en trap af te brengen.

Voor bijna elke trap bieden wij u een passende oplossing.

 

Evenementen en bijzondere gelegenheden, onze lifthulp service overal inzetbaar

Ook voor evenementen is onze lifthulp inzetbaar. Zo hebben wij al trapklimmers geleverd voor het nationaal filmfestival. Het theater festival in Den bosch. Toneel voorstelling in een fabriekshal.  Bedrijfsfeesten, open dagen enzovoort.

Neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Voor informatie belt u 074-8539984