Bedrijven en instellingen

Evacuatie in bedrijven vraagt om een goede voorbereiding. Elk bedrijf het zijn eigen uitdagingen bij een evacuatie. Het verschil van aanpak tussen een administratieve afdeling en bijvoorbeeld de productie is groot.

Calamiteiten staan in de dagelijkse praktijk veelal niet in de belangstelling van de gemiddelde organisatie. Ook binnen uw organisatie kunnen zich calamiteiten voordoen.

Is uw organisatie voorbereid op een snelle evacuatie? Komen al uw collega’s en bezoekers snel het pand uit? Ook als de liften niet gebruikt kunnen of mogen worden? Bijv. door een storing, brand alarmering e.d. deze oorzaken hoeven niet eens in uw eigen pand voor te komen. wat denkt u van rook van buiten dat via een open raam binnenkomt?

Weet u direct wie er hulp nodig hebben?

  • rolstoelgebruikers
  • rolatorgebruikers
  • sportblessure
  • zwanger
  • hart problemen
  • long problemen
  • paniekaanvallen

Dit zijn slechts een klein aantal mogelijkheden die kunnen leiden tot het niet zelfstandig kunnen evacueren.

Evacuatie hulpmiddelen

Op die momenten dat het erop aankomt is het belangrijk dat u over de juiste hulpmiddelen beschikt om dit te garanderen. Als evacuatie expert bieden wij u diverse hulpmiddelen die u helpen om, bij evacuatie binnen bedrijven, een passende oplossing te bieden aan uw medewerkers en bezoekers. Onze hulpmiddelen passen in elk evacuatie plan en binnen elke organisatie.

Voor elke situatie, elke soort trap en voor elk gebouw bieden wij u passende oplossingen. In elk evacuatieplan kunnen onze hulpmiddelen geïmplementeerd kunnen worden. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak en demonstratie van onze hulpmiddelen te plannen.

Onderhoud evacuatie hulpmiddel

Onderhoud, controle en keuring om uw hulpmiddelen, zoals de evacuatiestoel en het evacuatiematras om deze in goede conditie te houden.

Samen met het trainen van uw personeel zorgt dit voor een goede borging van uw evacuatieplan. Onze gekwalificeerde trainers en onderhoudsspecialisten staan u graag ter beschikking om u te assisteren.

Als onafhankelijk expert kunnen wij u voor bijna alle merken, ook die wij niet zelf leveren, uw onderhoud en training verzorgen. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact op.

Verhuur korte of langere termijn

Een groot deel van onze hulpmiddelen en trapklimmers zijn ook te huur voor korte of langere perioden. Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend over de diverse mogelijkheden.

Ook voor oplossingen bij liftrenovatie kunt u een beroep doen op onze adviseurs. Uw bedrijf draait door zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Hier vind u een overzicht van onze hulpmiddelen 

S-CAPEPOD evacuatiedoek – evacuation sheet – evakuirungstuch50