Evacuatie zorg en instelling

Tijdens een calamiteit in de gezondheidszorg zijn zo goed als altijd niet zelfredzame mensen betrokken. Het aantal beschikbare hulpverleners, in met name de avond-, nachturen en weekenden, zijn zeer beperkt. Deze factoren zijn van groot belang bij de voorbereidingen op een calamiteit.

Dagelijks zijn er bezoekers en patiënten in de gebouwen. In deze groepen bevinden zich veelal ook mensen die mindervalide of hulpbehoevend zijn.
Wij bieden een ruim assortiment evacuatie hulpmiddelen en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

Als onafhankelijk leverancier bieden wij u een helder en duidelijk overzicht van de mogelijkheden die er zijn.  Doordat wij onafhankelijk van de producenten werken kunnen wij u adviseren op basis van uw situatie. Elk merk en elk model nemen wij onder de loep om tot het beste advies voor u te kunnen komen.

Voor elke situatie en voor elk gebouw bieden wij u passende oplossingen die in elk evacuatieplan geïmplementeerd kunnen worden. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak en demonstratie van onze hulpmiddelen te plannen.

Ook bieden wij transportmiddelen en trapklimmers aan die u en uw collega’s helpen om, bij bijvoorbeeld bij stroomuitval of onderhoud aan uw liften, de dagelijkse werkzaamheden door te kunnen laten lopen. Deze transportmiddelen, onder andere geschikt voor transport van rolstoelen over de trap, zijn ook te huur voor korte en langere perioden. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend contact op nemen. Wij adviseren u graag.

Evacuatie zorg en instelling, training en onderhoud.

Onderhoud om uw hulpmiddelen in goede conditie te houden en het trainen van uw personeel zorgen voor een goede borging van uw evacuatieplan. Onze gekwalificeerde trainers en onderhoudsspecialisten staan u graag ter beschikking om u te assisteren.

Als onafhankelijk expert op het gebied van evacuatiehulpmiddelen kunnen wij u voor bijna alle merken, ook die wij niet zelf leveren, uw onderhoud en training verzorgen. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact op.

Nieuws op het gebied van evacuatie zorg en instelling.

Steeds vaker merkt men dat de samenleving zwaarder wordt. Obesitas is een feit. Ook voor deze groep mensen zijn er diverse oplossingen op het gebied van evacuatie. Personen met Obesitas kunnen met speciale hulpmiddelen geëvacueerd worden.

wilt u hierover meer informatie ontvangen neem u dan vrijblijvend contact op met onze experts.