Klantenservice

Evacuatie Expert heeft een eigen klantenservice. De klantenservice bestaat uit vakkundige personen die u met ervaring en vakkennis te woord staan.  Met al uw vragen over de evacuatie hulpmiddelen kunt u bij hen terecht.

Binnen Evacuatie Expert zijn experts aanwezig die u kunnen helpen de meest uit eenlopende vragen te beantwoorden.

Evacuatie en evacuatie hulpmiddelen. Evacuatiestoel, evacuatiematras, evacuatiedoek. Wij begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag met de juiste informatie.

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor uw vragen. Wij staan tot uw beschikking voor onder andere vragen omtrent.

Onze producten en diensten

De verschillende mogelijkheden voor evacuatie.

Evacuatie expert klantenservice

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies en/of demonstratie en test van onze producten bij u op locatie. U heeft dan de mogelijkheid om onze producten en ons bedrijf beter te leren kennen om samen tot een passende oplossing te komen voor u, uw collega’s, uw gasten en uw bezoekers.

Naast onze klantenservice bezoeken onze buitendienst experts en onze monteurs  u in heel Nederland voor training controle en onderhoud van uw evacuatiestoel, evacuatiematras en personentransport apparaten. Onze experts zijn vrij aanspreekbaar en zullen u voorzien van passend advies.

Mocht u vragen hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op. wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar.

Organiseert u een veiligheidsdag, vakdagen, open dagen of iets dergelijks? neemt u dan contact op met ons. Wij ondersteunen u graag met informatie, demomodellen of zelfs een stand op uw evenement.

Evacuatie Expert is de onafhankelijke expert in evacuatie hulpmiddelen. Voor elke trap de oplossing. Advies, training, onderhoud, verkoop.  Bij calamiteiten is er vaak geen tweede kans.

 074-8539984

Stel een vraag

Wilt u een van onze producten bestellen of heeft u hier vragen over? Onze medewerkers staan voor u klaar.