Escape Chair onderhoud

Onderhoud van uw evacuatiestoel.

Evacuatieexpert.nl is als één van de weinigen in Nederland gecertificeerd om uw evacuatiestoel te onderhouden en repareren: Evac+Chair, Evacusafe, Antano, van Leeuwen Evacuatiestoel of Escape-Chair.

Escape Mobility zijn wij Licence service partner voor de Esacpe Chair en de Vanleeuwen evacuatiestoelen. Gecertificeerd Evac+Chair onderhoud. Importeur Antano. Dealer en service Evacusafe.

voor meer informatie over het onderhoud of een afspraak klikt u hier. wij zijn u graag van dienst.

Naast de genoemde merken verzorgen wij ook het onderhoud, controle en training van andere merken. Binnen Evacuatieexpert.nl is jarenlange ervaring aanwezig. Uw evacuatiemateriaal is inzetbaar als het erop aankomt.

Onderhoud en kosten.

Wellicht ziet men op tegen de kosten van preventief onderhoud en controle. Los van de garantie dat de Evac+chair en de Escape Chair in goede staat en inzetbaar is liggen de kosten van onderhoud vele malen lager dan de aanschaf van een nieuwe evacuatiestoel.

Door regelmatig onderhoud van uw evacuatiestoel kan deze tientallen jaren meegaan en u bent verzekerd van een goed en veilig werkend hulpmiddel.

Het laatste wat u wilt is dat op het moment dat het alarm gaat er achter komen dat de evacuatiestoel niet functioneert of dat er niemand is die zich in staat is deze te bedienen.

Naast onderhoud neemt een gebruikerstraining en regelmatig oefenen, met de evacuatiestoel, drempels weg bij uw personeel en collega’s. Hoe beter de kennis des te sneller verloopt de evacuatie.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om deze situatie voor te zijn.

  • Eenmalig onderhoud. Uw evacuatie stoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest.
  • Eenmalig onderhoud en training voor 6 personen. Uw evacuatie stoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest.
  • Onderhouds- en training contract. Uw evacuatie stoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest waarbij een eventuele ‘’leenstoel’’ ( in geval van defect welke niet ter plekke kan worden opgelost) inbegrepen zijn.
  • Onderhouds- en training contract waarbij jaarlijks het onderhoud wordt uitgevoerd en de training plaatsvind. Uw evacuatie stoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest waarbij de eventuele ‘’leenstoel’’ ( in geval van defect welke niet ter plekke kan worden opgelost) inbegrepen zijn.

>Hier< vind u 4 belangrijke redenen waarom het onderhoud van evacuatiestoel zo belangrijk is.

Wij bieden oplossing voor bijna alle merken evacuatiestoelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Escape-chair CFtrapklimmer met eenvoudige bediening

evac expert, evac onderhoud, evacchair, evacchair onderhoud, evacuatiestoel, evacuatiestoel glijriem,Escape Chair, Escape Chair onderhoud.