Door werkzaamheden, stroomuitval, bliksem inslag, storing is de lift niet te gebruiken. Een personen trapklimmer, ook wel noodlift of traplift genoemd, houdt uw bewoners mobiel.

Iedereen die slecht ter been is, van een rollator of een rolstoel gebruik maakt is aan huis gebonden. Bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis kunnen de dagelijkse werkzaamheden niet meer uitgevoerd worden. In een verzorgingshuis kunnen de bewoners zich niet meer vrij bewegen. Gemaakte afspraken moeten afgezegd worden etc..

Evacuatieexpert.nl levert nood trapklimmers die ingezet worden als noodlift. De oplossing voor trappen. De trapklimmers zijn een ideale oplossing voor dit soort problemen. Het grote voordeel is de snelle en goede service als ook het feit dat er voor het gebruik van een nood trapklimmer niets gemonteerd hoeft te worden in het pand of aan de trap. De trapklimmer is de perfecte noodlift voor personen.

Eenmaal plaats genomen in de trapklimmer hoeft de passagier niet meer over te stappen tot aan de plaats van bestemming.  Er zijn dus geen overstap momenten.

Ook voor die locaties waar een traplift niet geplaatst kan worden bieden wij met de trapklimmer als nood lift de oplossing.

De verhuur vind plaats met of zonder begeleiding van één van onze lifthulp of traphulp medewerkers. Indien huur zonder een medewerker van Evacuatieexpert.nl zal de nood lift/trapklimmer met een uitgebreide instructie worden afgeleverd.

Levering vindt altijd plaats door één van onze medewerkers die ook ter plaatse de instructie zal verzorgen.

De ideale oplossing in noodgevallen.

LG2004 trapklimmer

  • Direct inzetbaar
  • Eenvoudig te bedienen
  • Inzetbaar met of zonder begeleiding (lifthulp – traphulp)
  • Met en zonder medewerker beschikbaar
  • Uw bewoners hoeven niet elk bordes over te stappen
  • Verhuur ook per dag
  • Verschillende modellen op voorraad

Door de diverse modellen die wij verhuren, met of zonder rolstoel is er bijna altijd een passende oplossing voor u beschikbaar.

Dus bij liftuitval en de trap is een probleem? Neemt u contact op met 074-8539984 ( voor noodgevallen ook in de avond en in het weekend bereikbaar)

Wij bieden de mogelijkheid om met of zonder (standaard) rolstoel de trap op en af te komen.

info@evacuatieexpert.nl

074-8539984

Laat de trap geen hindernis zijn.