Ontruimingsplan

Het opstellen van een ontruimingsplan is niet altijd even gemakkelijk. U moet aan veel verschillende factoren denken, waar u wellicht helemaal geen weet van heeft. Maar stel er ontstaat een calamiteit: er breekt brand uit, er is paniek, uw collega’s lopen door elkaar… Waar moet iedereen heen? Wat is de dichtstbijzijnde (nood)uitgang? Wat als de lift het niet doet? Een dergelijke situatie kan leiden tot ernstige problemen en heftige gevolgen. Het is dus belangrijk dat u voldoende bent voorbereid. Indien u hulp zoekt bij het opstellen van een ontruimingsplan bent u bij ons, Evacuatie Expert, aan het juiste adres. U kunt erop rekenen dat onze jarenlange ervaring en kennis ervoor zorgen dat echt aan alles wordt gedacht. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Wat is een ontruimingsplan?

Een ontruimingsplan is een document waarin alle afspraken en procedures beschreven staan indien er zich calamiteiten voordoen. Voor de bhv’ers is een ontruimingsplan als het ware een handleiding, zodat ze weten wat er gedaan moet worden en wat van hen wordt verwacht. Hierbij kunt u denken aan calamiteiten zoals een brand, bommelding, stroomuitval enzovoorts. Evacuatie Expert maakt voor u een ontruimingsplan, specifiek voor uw bedrijf. Dankzij een ontruimingsplan zorgt u ervoor dat u op alles bent voorbereid en tijdig actie kunt ondernemen.

Evacuatie Expert

Voor onder andere een ontruimingsplan kunt u bij ons terecht. Evacuatie Expert is een onafhankelijk leverancier van evacuatiehulpmiddelen. Bij deze hulpmiddelen kunt u denken aan de volgende producten:

  • Personentransport;
  • Evacuatiestoel;
  • Evacuatiematras;
  • Evacuatiedoek;
  • Hulpmiddelen voor onderwijs en kinderen;
  • Liberator;
  • Overige accessoires.

Daarnaast geven wij trainingen en plegen wij onderhoud aan uw hulpmiddelen. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren zorgt u ervoor dat alles goed functioneert op de momenten dat u het nodig heeft. Niets is vervelender dan dat u niet kunt vertrouwen op diverse (nood)producten. U kunt bij ons terecht voor eenmalig onderhoud, maar ook voor onderhoud volgens een contract. Een aanrader is om bijvoorbeeld te kiezen voor een combinatie van onderhoud en trainingen. Evacuatie Expert staat voor u klaar om u te helpen.

Ja, ik wil een ontruimingsplan op maat!

Wilt u een ontruimingsplan voor uw organisatie? Bij Evacuatie Expert bent u hiervoor aan het juiste adres. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. Als onafhankelijk leverancier van evacuatiemiddelen kunnen we u altijd wel van dienst zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we uw vragen omtrent bijvoorbeeld een ontruimingsplan, kunnen beantwoorden.