Evenementen waaronder trouwerijen, recepties en alle andere gelegenheden waarbij toegankelijkheid gewenst is.

Toegankelijkheid evenementen voor personen die slecht ter been zijn of met een rolstoel onderweg zijn. Waar ”loop” je tegenaan?

Stel u wilt een evenement of een feest organiseren waar iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

U heeft een super mooie locatie. De gasten zijn uitgenodigd. En dan blijkt dat er gasten zijn die niet of slechts met heel veel moeite kunnen traplopen.

Om uw feest of evenement te laten slagen kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld tijdelijke hellingbaan. Rolstoel kinderwagen scootmobiel.

Ook huurt u bij ons rolstoelen, trapklimmers, evacuatiematerialen etc.

Onze trapklimmers zijn de oplossing om uw evenement of feest toegankelijk te maken voor iedereen.

Er zijn verschillende trapklimmers/traplopers. voor bijna elke trap kunnen wij een oplossing bieden. Zo zijn er trapklimmers die zeer eenvoudig rechte trappen op en af kunnen. Wij beschikken ook over trapklimmers die geschikt zijn voor bochten in de trap ( mits de trap breed genoeg is)

Ook hebben wij trapklimmers waar rolstoelen op geplaatst kunnen worden. U ziet wij bieden u de ondersteuning en  mogelijkheid om een geweldig evenement te organiseren.

Kosten trapklimmers

Een trapklimmer aanschaffen of huren? U huurt al een trapklimmer voor uw evenement voor € 110,– Uiteraard is het mogelijk om onze trapklimmers te huren voor bijvoorbeeld een maand tot wel een jaar. In de laatste categorie vallen de trapklimmers voor bijvoorbeeld mensen die tijdelijk niet mobiel zijn of wachten op een aangepaste woning.

Aanschaffen kan soms ook met steun van de gemeente in de vorm van WMO of BGB. Of uw gemeente de trapklimmer vergoed is per gemeente anders geregeld. Ons advies is om contact op te nemen met het WMO loket in uw gemeente. Uiteraard komen wij de trapklimmers kosteloos demonstreren als daar behoefte aan is.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en bekijken met u wat het beste bij u past.

Voor eenmalig gebruik tijdens een evenement is veruit de beste oplossing een trapklimmer te huren.

Advies voor uw evenement of feest?

Neemt u gerust contact met ons op voor tarieven en een passend advies over onze modellen.