LSP Escape-Mobility.

Evacuatie expert is trots te kunnen melden dat wij met ingang van 15-10-2020 officieel de LSP ( Lisence Servise Partner)  status hebben gekregen van Escape Mobility International.

Escape Mobility en zijn voorganger de firma Van Leeuwen evacuatiestoelen zijn al vele jaren een begrip op het gebied van evacuatie en de productie van evacuatiestoelen en het evacuatiematras.Escape-chair evacuatieexpert.nl

Door de kwalificatie LSP voor de escape-chairs en alle andere producten uit het assortiment van Escape Mobility Company zijn wij nog beter in staat om een totaal concept te leveren op het gebied van evacuatie van minder mobiele personen.

Wij leveren het hele assortiment en daarnaast verzorgen wij het onderhoud, keuring, reparatie en trainingen voor de Escape Chair, Escape Matress, Escape sheet, en de Volt

Gecertificeerd onderhoud Evac-Chair.

Al sinds onze start in 2017 zijn wij gecertificeerd onderhoud expert voor de Evac+Chair. Evacchair is het oudste en bekendste merk op het gebied van evacuatiestoelen.

Met de kwalificatie LSP voor de Escape-chair en de certificering voor de Evac+chairs zijn wij in staat om het totale onderhoud, reparatie en trainingen voor deze merken uit te voeren met de originele onderdelen.

Inmiddels kunt u bij u ons terecht voor alle grote merken en alle kleinere merken evacuatiemateriaal.

Onafhankelijk evacuatie expert.

Bovenstaande past perfect in onze filosofie om als onafhankelijk evacuatie specialist de beste oplossingen te bieden voor de vragen van onze klanten.

Of het nu gaat om een zorginstelling, een School, woningbouwverenigingen, overheidsgebouwen, musea etc. wij bieden u het breedste pakket aan mogelijkheden en de service die u van een expert mag verwachten.  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, onze klantenservice staat u graag te woord.

Importeur Antano evacuatiemateriaal en trapklimmers.

Onze klanten weten inmiddels dat wij naast de Escapechair en de Evacchair ook het merk Antano voeren. Voor het Italiaanse merk Antano verzorgen wij als importeur naast de verkoop ook het onderhoud in Nederland. Behalve voor de verkoop kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een Antano trapklimmer. Ons assortiment trapklimmers omvat inmiddels meerdere merken en modellen.

Neem gerust HIER een kijkje

 

trapklimmer met eenvoudige bediening