Evacchair, evacuatiestoel.

De Evacchair, bekend in zijn blauw gele kleur, is speciaal ontwikkeld voor het snel en veilig evacueren van personen.

Meestal realiseren de mensen die dagelijks gebruik maken van de lift zich niet vaak wat er gebeurt als deze lift uitvalt. Los van het ongemak voor de minder mobiele personen, kan men bij een calamiteit dan ook geen gebruik maken van de lift.

Evacuatieexpert.nl is door de jaren lange ervaring binnen onze organisatie een toonaangevende gesprekspartner, vraagbaak en specialist op het gebied van evacuatie, personentransport en toegankelijkheid.

Onze ervaring strekt zich uit over bijna alle branches, organisaties en doelgroepen.

Evacchair met draagbeugels

 

Spullen leveren kan iedereen:

Wij onderscheiden ons door extensieve kennis en expertise op het gebied van Evacchair, evacuatiehulpmiddelen, noodlift trapklimmer, lifthulp, traphulp en de inzet hiervan.

Meerdere jaren ervaring van onze mensen leveren dagelijks een belangrijke bijdrage aan het veiligheidsbeleid van bedrijven, instellingen, scholen en gezondheidszorg.evacuatiestoel, snel en veilig

Spullen leveren kan iedereen, Evacuatieexpert.nl werkt anders!

Wij kijken met een gespecialiseerde blik naar uw organisatie, uw gebouw(en) en andere relevante factoren voor een juiste keuze.

 

 

Advies Evacchair, evacuatie mobiliteit en toegankelijkheid gedegen analyse

 

tot 227 kg snel en veilig evacueren, EvacchairVanuit deze expertise adviseren en leveren wij doelmatige producten en diensten. Deze doelmatigheid leidt in de praktijk vaak tot:

een veiligere omgeving,

Geen aantasting van het werkplezier en/of woongenot

kostenbesparing, direct en indirect.

Bewustzijn vergroting van uw medewerkers en/of bewoners.

Brede acceptatie binnen de organisatie.

betere juridische positie in het geval van  aansprakelijkheid.

Ons diensten pakket bestaat onder andere uit:

 

Advies evacuatie, evacuatiestoel, evacuatiemateriaal.

Advies over evacuatie, evacuatiemateriaal en de mogelijkheden van uw eigen organisatie. Elke organisatie heeft zijn specifieke vragen, eigenschappen, doelgroep en personeel bezetting. Evacuatieexpert.nl inventariseert indien gewenst uw organisatie en gebouwen en brengt een gedegen advies uit waar u mee aan de slag kunt. Daarnaast ondersteunen wij diverse zorgorganisaties, scholen en gemeenten bij de juiste invulling van de ontruimingsplannen en werken als externe adviseur samen met diverse veiligheidskundigen.

 

Levering Evacchair die bij uw situatiepast

Levering van de juiste materialen voor uw organisatie. een evacuatie hulpmiddel is pas een hulpmiddel als dit daadwerkelijk past bij uw situatie. Met beperkt aantal personen het maximale uit de geringe tijd voor evacuatie halen.

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend en geheel kosteloos een demonstratie en test bij u op locatie in te plannen. Samen met onze expert kunt u en uw medewerkers of collegae ervaren welk model evacuatiestoel, evacuatiematras of evacuatiedoek het beste bij uw specifieke situatie past.

 

Alle belangrijke merken

Als enig in Nederland laten wij u kennis maken met verschillende merken en modellen in één keer.

Maak een vrijblijvende afspraak!!

 

Training evacuatie, evacuatiestoel en evacuatiehulpmiddelen.

Een evacuatie hulpmiddel vraagt om een getrainde organisatie. Speciaal voor de diverse doelgroepen zijn er speciale trainingen ontwikkeld die door onze experts bij u op locatie worden verzorgt.

 

Onderhoud evacuatiestoel en Evacchair

Onderhoud, controle en reparatie van evacuatiemateriaal. Uitsluitend met de juiste onderdelen en materialen.

Als één van de weinige bedrijven in Nederland zijn wij gecertificeerd onderhoud expert van de Evacchair, evacuatiestoel en overig evacuatiemateriaal. Hierdoor beschikt u over de juiste partner voor al uw evacuatiestoel, evacuatiematras etc. . Ongeacht het merk en of model.

Wij controleren niet alleen maar voeren ter plaatse eventuele reparaties uit. Onze werkwijze geeft u de zekerheid altijd een werkende evacuatiestoel of evacuatiematras tot uw beschikking te hebben.

Laat u niet op het verkeerde been zetten. Vraag gerust naar het certificaat en of uw partner de juiste kennis en materialen bezit.

Het gaat tenslotte om uw medewerkers, bezoek, bewoners, gasten etc.

Onze evacuatiestoel en evacuatiematras onderhoud service:

Gecertificeerde experts    pictogram evacuatiestoel

Heldere prijzen

Alle merken

Originele onderdelen

Onderhoud certificaat

controle en keuring op 26 punten

Zekerheid van veilig en inzetbaar materiaal

Indien nodig voorzien wij u van vervangend materiaal gedurende de reparatie en keuring

Te combineren met een training

Verhuur Evacchair

Ook voor de huur van één of meerdere evacuatiestoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een evenement of bijvoorbeeld bij liftuitval wij helpen u om de toegankelijkheid en of uitgankelijkheid te waarborgen.

Kijkt u hier voor meer informatie >informatie<

Of neem direct contact met ons op > contact <

Huur Evacchair tijdelijke locaties

Heeft u een tijdelijke locatie in gebruik en zoekt u daarvoor een Evacchair? Wij verhuren ook op maand basis Evacchair. Zo hoeft u niet te investeren in evacuatiemateriaal maar heeft u wel de juiste materialen in huis.

Wilt u informatie over onze diensten, heeft u vragen, wilt u advies of een afspraak plannen?  Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.