Evacuatie bij brand

Een brandalarm is voor iedereen in een BHV organisatie een moment waarop meermaals wordt getraind. In de BHV training en bij de oefeningen weet je meestal dat het een gecontroleerd alarm is. Mede door die wetenschap is het wel spannend maar toch een minder spannende situatie dan in een echte situatie.

Op het moment dat het alarm echt afgaat en er gehandeld moet worden merk je, vaak achteraf, hoeveel impact een alarm heeft.

Heb ik alles wel goed gedaan, heb ik de juiste procedures gevolgd, ben ik niets vergeten etc.

Hulp bij evacuatie

Juist om te zorgen dat in geval van alarm er minder twijfels of aarzeling ontstaan zijn er diverse hulpmiddelen om een evacuatie van bijvoorbeeld een ziekenhuis, een school, een verzorgingstehuis, een theater etc. eenvoudig en snel te laten verlopen.

Hoe eenvoudige de hulpmiddelen des te meer kan men op training en intuïtie handelen.

Advies en testen evacuatie hulpmiddelen

Evacuatieexpert EscapechairOm een goede keuze te kunnen maken uit het grote aanbod evacuatiehulpmiddelen wil men deze uiteraard graag zien en testen voor dat deze worden aangeschaft.

Evacuatieexpert.nl biedt u deze mogelijkheid. Onze experts komen bij u op locatie met een breed scala aan hulpmiddelen. Geheel vrijblijvend kunt u de diverse hulpmiddelen zoals het evacuatiedoek, het evacuatie matras, de Evacchair en andere evacuatiestoelen zelf testen.

Alle vragen die er zijn zullen door onze experts worden behandeld en beantwoord.

Evacuatieroute bij brand

Samen met onze experts heeft u de mogelijkheid om de evacuatieroute door te lopen en te bekijken waar een eventueel knelpunt zich voordoet. Een drempel bij de nooddeur? een wenteltrap aan de buitenzijde? Afgesloten deuren en of trappenhuizen? Een goed advies kan levens redden.

Jaren ervaring in evacuatie en ontruiming

Binnen onze organisatie is ruime ervaring aanwezig in evacueren van personen. De naam Evacuatieexpert staat voor veiligheid en kwaliteit. Vraag gerust een geheel vrijblijvend gesprek en laat u adviseren over de mogelijkheden.