Evacuatieexpert.nl en Hulpmiddelenexpert.nl alles onder 1 dak

Evacuatieexpert.nl gespecialiseerd in evacuatie materialen en personen vervoer over trappen is uitgebreid met Hulpmiddelenexpert.nl

Evacuatieexpert.nl  verzorgt en installeert toegankelijkheid en veiligheid.

Door onze klanten wordt het al jaren zeer gewaardeerd dat wij veel meer doen dan puur de evacuatiematerialen.

Zo verzorgen wij het onderhoud en keuring van evacuatiematerialen, verzorgen trainingen in het veilig en snel evacueren van personen.

Ook voor advies met betrekking op welke materialen, de plaatsing en de hoeveelheid materialen weten bedrijven, instellingen, scholen en overheden ons te vinden.

Juist onze veelzijdigheid gecombineerd met de persoonlijke aanpak,onder andere door onze experts die kosteloos op locatie komen om het juiste advies te geven, heeft er in geresulteerd dat er meer en meer vragen kwamen.

Bijvoorbeeld voor een nieuw te openen kleinschalig wonen locatie in Overijssel, gevestigd in een oude melkfabriek, hebben wij ook mee gedacht over de toegankelijkheid en de specifieke problemen die daar kunnen ontstaan.

Door het plaatsen van drempelhulpen en drempelvervangers is het gebouw inmiddels drempelvrij.

Voor de ingang hebben wij een vaste rolstoelhelling geleverd conform de geldende wettelijke regels.

Hulpmiddelenexpert.nl 4000 hulpmiddelen voor professional en particulier.

Jarenlange ervaring in het vinden en leveren van de best passende oplossingen en hulpmiddelen heeft er in geresulteerd dat er een grote lijst leveranciers in ons bestand staan.

Om voor onze klanten, de professionals en de particulier, de zoektocht te vergemakkelijken hebben wij alle hulpmiddelen op één plek samengebracht.

Hulpmiddelenexpert.nl levert 80 tot 90% van de hulpmiddelen uit voorraad. Of het nu om een drempelhulp gaat of speciaal aangepast bestek. Diverse producten voor therapie en oefenmateriaal. Op Hulpmiddelenexpert.nl kan men het vinden.

Voor de professional bied Hulpmiddelenexpert.nl de mogelijkheid om een verzamelfactuur per maand te ontvangen. Inkoopnummers toe voegen, toegang voor meerdere mederwerkers etc. Tevens ontvangt de professional een vast korting tarief. klik hier om u aan te melden.

Voor de particulier bied hulpmiddelenexpert.nl de mogelijkheid om achter af te betalen maar ook de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen.

BETAAL VEILIG VIA VERSLEUTELDE VERBINDING. DIRECT, ACHTERAF OF IN TERMIJNEN.

 

Hulpmiddelen en de WMO

Sinds de invoer van de WMO en het overhevelen van de taken en financiering naar de gemeenten is er veel veranderd.

Veel hulpmiddelen moet men als particulier inmiddels zelf betalen. Juist om deze grote en groeiende groep mensen tegemoet te komen bieden wij de mogelijkheid om in 3 termijnen uw aankoop te betalen.

Wachten op het juiste hulpmiddel is vaak niet wenselijk maar soms noodzakelijk als het bedrag niet in één keer betaald kan worden. Met gespreide betaling kunt u toch direct over uw hulpmiddel beschikken.

Nieuwsbrief hulpmiddelenexpert.nl

Vanuit privacy overwegingen zijn uw gegevens die bij evacuatieexpert.nl bekend zijn niet beschikbaar voor Hulpmiddelenexpert.nl.

Uw privacy is voor ons van zeer grote waarde.

Mocht u via onze nieuwsbrief geïnformeerd willen worden en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op hulpmiddel gebied schrijft u zich dan hier in en ontvang direct € 5,– korting op uw bestelling.

Evacuatieexpert.nl heet u van harte welkom op Hulpmiddelenexpert.nl

 

 

 

 

 

 

Leave your comment