Onderhoud evacuatiestoel

Een collega die minder mobiel is. Bezoekers verkeer. De Evacuatie oefening. Of misschien wel omdat het uit de risico analyse als belangrijk punt naar voren kwam. Om welke reden dan ook, er is besloten om een hulpmiddel aan te schaffen. Heeft u al aan onderhoud evacuatiestoel gedacht?

Veel organisatie denken dat ze met de aanschaf van een evacuatiestoel de zaken goed geregeld hebben. Met een beetje geluk zal de evacuatiestoel immers alleen bij de jaarlijkse oefening uitgeklapt worden.

Evacuatie stoelen maken in verreweg de meeste gevallen gebruik van rubberen glijriemen om de persoon gecontroleerd over de trap naar beneden te brengen. Zoals bij elk onderdeel waar rubber een belangrijk bestanddeel is, zijn ook deze glijriemen niet eeuwig houdbaar.

De glijriemen verliezen in de loop van tijd de flexibiliteit waardoor er o.a. kleine scheurtjes in de

glijriemen evacuatiestoelglijriemen ontstaan. Daarnaast kunnen de rollen die deze glijriemen begeleiden vast komen te zitten. Verouderde glijriemen zijn hard en laten zich niet meer voldoende indrukken, hierdoor ontstaat er te weinig wrijving om de evacuatiestoel voldoende remkracht te geven. Zie het als de heuvel af fietsen zonder rem.

DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE?  > Klik hier <

 

Service Partner Escape-Mobility.

Evacuatieexpert is trots te kunnen melden dat wij met ingang van 15-10-2020 officieel de LSP ( Lisence Service Partner)  status hebben gekregen van Escape Mobility International.

Escape Mobility en zijn voorganger de firma Van Leeuwen evacuatiestoelen zijn al vele jaren een begrip op het gebied van evacuatie en de productie van evacuatiestoelen en het Escape-Mattress.Escape-chair evacuatieexpert.nl

Door de kwalificatie LSP voor de Escape-Chair en alle andere producten uit het assortiment van Escape Mobility Company zijn wij nog beter in staat om een totaal concept te leveren op het gebied van evacuatie van minder mobiele personen.

Wij leveren het hele assortiment en daarnaast verzorgen wij het onderhoud, keuring, reparatie en trainingen voor de Escape Chair, Escape Mattress, Escape-sheet, en de Escape-chair Volt.

Gecertificeerd onderhoud Evac-Chair.

Al sinds onze start in 2017 zijn wij gecertificeerd onderhoud expert voor de Evac+Chair. Evacchair is het oudste en bekendste merk op het gebied van evacuatiestoelen.

Met de kwalificatie LSP voor de Escape-chair en de certificering voor de Evac+chair zijn wij in staat om het totale onderhoud, reparatie en trainingen voor deze merken uit te voeren met de originele onderdelen.

Inmiddels kunt u bij u ons ook terecht voor alle andere grote merken en alle kleinere merken evacuatiehulpmiddelen.

Onderhoud evacuatiestoel en de kosten

Ziet men op tegen de kosten van preventieve controle en onderhoud? Deze kosten liggen vele malen lager dan de aanschaf van een nieuwe. Als de evacuatiestoel regelmatig onderhouden wordt dan kan deze tientallen jaren meegaan. En u weet zeker dat de veilige werking is gegarandeerd.

Het laatste wat u wilt is dat op het moment dat het alarm gaat er achter komen dat de evacuatiestoel niet functioneert of dat er niemand is die zich in staat is deze te bedienen.

Evacuatiestoel met verbogen frame

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om deze situatie voor te zijn.

  • Onderhoud evacuatiestoel. Uw evacuatie stoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest.
  • Onderhoud evacuatiestoel en training voor 6 personen. Uw evacuatie stoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest.
  • Onderhoud en/of training contract waarbij jaarlijks het onderhoud wordt uit gevoerd en de training plaatsvind. Uw evacuatie stoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest waarbij de onderdelen en een eventuele ‘’leenstoel’’ ( in geval van defect welke niet ter plekke kan worden opgelost) inbegrepen zijn.

Ook voor gebruikerstrainingen voor uw evacuatie materiaal kunnen wij u van dienst zijn. Ongeacht het merk. Klik hier voor trainingen.

Wij bieden oplossing voor alle merken evacuatiestoelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kosten onderhoud evacuatiestoel.

Vrijblijvende prijsopgave voor het onderhoud van uw Evacuatiestoel. De kosten zijn deels afhankelijk van het aantal te onderhouden en te keuren evacuatiestoelen. Voor uw specifieke situatie kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave verstrekken.

Geen addertjes onder het gras. Onze prijsopgave is altijd inclusief klein materiaal etc.

Gecertificeerd onderhoud van onder andere Evacchair, evacuatiestoel, trapklimmer.

Neemt u voor meer informatie of het plannen van een afspraak vrijblijvend contact met ons op.

074-8539994