Trapklimmer het alternatief voor verhuizen

Snel een oplossing nodig voor het vervoer van personen over de trap?

U zoekt een alternatief voor verhuizen? Regelmatig nemen mensen contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden om een trapklimmer te huren.

De laatste aanvraag was voor een man die 4 hoog woont zonder lift en wekelijks naar het ziekenhuis moet voor zijn chemo.

Als bedrijf is Evacuatieexpert.nl samen met Trapklimmerexpert.nl gestart met de verhuur van trapklimmers om de hele simpele reden dat het voor de meeste particulieren niet te betalen is om een trapklimmer uit eigen portemonnee aan te schaffen.

Aanvragen via de WMO lopen over het algemeen traag terwijl de noodzaak acuut is.

Stel uw partner, collega, kind, ouder, opa, oma heeft door een ziekte of ongeval niet meer de fysieke mogelijkheid om de trap op en/of af te lopen. Daarnaast woont u ook nog eens in een appartement waar geen lift aanwezig is.

Even snel verhuizen is vaak geen optie en ook niet wenselijk. Een traplift? Deze worden bijna nergens toegestaan in de openbare trappenhuizen en als u bijvoorbeeld twee hoog woont betekent dat ook nog eens dat er meerdere trapliften geplaatst moeten worden.

Deze trapliften als ze al geplaatst mogen worden zijn ontzettend duur. Een traplift huren is ook geen optie omdat deze bijna niet in op gemeenschappelijke trappen geplaatst mogen worden.

Gevolg kan zijn dat bijvoorbeeld een dokter bezoeken een onmogelijke opgave wordt.

Optie die wij vaak horen is dat men dan naar een verpleeghuis moet.

Trapklimmer verhuur

Evacuatieexpert.nl en trapklimmerexpert.nl bieden daarom de mogelijkheid tot huur aan.

Deze huur kan voor elke periode worden aangegaan. Ook als u niet weet hoelang de trapklimmer bij u nodig is helpen wij u graag met een passend advies.

De trapklimmer die wij u leveren wordt pas weer ingepland voor een volgende klant als deze daadwerkelijk bij ons weer binnen is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de klimmer opgehaald wordt terwijl u hem nog nodig heeft.

Huur trapklimmer voor korte en langere periode

Wilt u in verband met een feest, een laatste wens, een bezoek aan familie, dokter bezoek of welke reden dan ook de trapklimmer huren voor een weekend of voor 1-2 dagen? Dat kan.

Levering vind altijd plaats met instructie zodat u weet hoe het apparaat werkt. Nu is instructie een groot woord, de trapklimmers die wij verhuren zijn gebouwd zodat elk persoon er mee kan werken.

Na afloop van de huur periode komt één van onze medewerkers de trapklimmer weer bij u ophalen.

Mocht tijdens de huur periode de WMO toestemming geven of u bepaald dat u hem toch wilt aanschaffen dan is dat geen probleem. Een groot deel van de huur wordt dan afgetrokken van de aanschafprijs.

Dan kosten?

Afhankelijk van de huurperiode, afgesproken of de werkelijke huur periode, werken wij met een staffelprijs.

1-2 dagen         € 131,–

Week                € 165,–

1e maand         € 385,–

2e maand         € 199,–  en elke volgende maand

Deze bedragen zijn incl. btw. Exclusief transport.

Transportkosten trapklimmer

De trapklimmers worden geleverd vanuit ons magazijn in Hengelo ov en persoonlijk bij u afgeleverd met instructie.

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afstand Hengelo – naar uw locatie. Laat ons weten waar u de trapklimmer nodig heeft en wij kunnen u direct antwoord geven op de transport kosten.

Onze trapklimmer

Het meest gebruikte zijn de EVACU PLUS EL /  DT-UD-160

Deze trapklimmers vallen op omdat ze met twee rupsbanden over de kanten van de trap rijden.

Door het design van de rupsbanden rijd de trapklimmer veilig en vast over de trap zonder grote schokken of het gevoel dat je over de trap hobbelt.

De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat de bediener zich kan bezig houden met de daadwerkelijke inzet van het apparaat en zich geen zorgen hoeft te maken of het apparaat goed staat ingesteld.

Men heeft geen grote kracht inspanning te leveren om de trapklimmer te bedienen. U laat eenvoudig het apparaat het werk doen.

Draaglast is maximaal 160 kg.

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen mocht u vragen hebben over de trapklimmer of anderen diensten binnen ons bedrijf.

 

 

 

Trapklimmer ook wel evacuatiestoel genoemd. Het alternatief voor een traplift.

 

 

 

Leave your comment